Comision din vanzari pentru agenti imobiliari

comision agenti imobiliari

Ai proprietati imobiliare listate? Doresti sa iti suplimentezi comisionul din vanzari?

Sunt broker de credite, afiliat DSA Advisor, companie care din aceasta vara, ca urmare a unei fuziuni, este cel mai important concurent in aceasta industrie.

Avem experienta in asistarea dezvoltatorilor imobiliari, a agentiilor imobiliare si a canalelor de sales aferente, oferita in cazul  achizitiei de locuinte prin credit bancar. In cele ce urmeaza voi prezenta cateva argumente care, consideram noi, ne diferentiaza de restul prestatorilor existenti:

  • Manpower. Doar in Bucuresti dispunem in prezent de o forta de vanzari dimensionata la 75 de Consilieri si 10 Manageri de Vanzari, prin urmare putem face fata oricarei incarcari din partea partenerilor nostri.
  • Parteneriate. Portofoliul nostru de Parteneri este cel mai dezvoltat in industria intermedierilor financiare – 38 de Banci, IFN-uri, Societati de Leasing partenere. Dintre acestia mentionez: BCR, Raiffeisen, BRD, BT, ING, Unicredit, Libra, Alpha, Garanti, Credit Agricole, Bank Leumi, First Bank, OTP, Patria, etc.
  • Servicii. Fata de clientii nostri, serviciul nostru este si va ramane gratuit.
  • Lead management. Am dezvoltat si punem la dispozitia partenerilor nostri o alicatie prin care pot comunica cu noi si prin care afla in timp real statusul lucrarilor trimise.
  • Sustinere / Prioritizare. Avem diverse solutii pentru sustinerea si prioritizarea dosarelor de credit, venind astfel in intampinarea nevoii Dezvoltatorilor: incasarea pretului tranzactiei. De asemenea prin serviciile noastre securizam in mai mare masura tranzactiile.
  • Siguranta. In cazul in care clientul interesat are dificultati in a deciziona plata avansului, putem obtine aprobari financiare de principiu astfel incat sa-i oferim o mai mare siguranta cu privire la obtinerea creditului.
  • Bonus. Avem posibilitatea de a bonusa consistent leadurile incununate de succes in baza unui Contract  de furnizare Lead pe care il propunem partenerilor nostri.

Cat poti castiga?

Exista o grila de bonusare, in functie de banca prin care finantam dosarul de credit. Iti pot garanta faptul ca daca un client recomandat de tine este finantat prin intermediul meu, iti voi oferi intre 0.1 si 0,5 % din valoarea creditului acordat. 

Pentru o tranzactie de 80.000 euro, creditul ipotecar va fi de 68.000 euro, iar castigul tau poate ajunge la 1600 lei. Asta doar pentru simplul fapt ca imi recomanzi un client!

Cum si eu primesc comisionul in functie de volumul vanzarilor, cu cat mai multe finantari, cu atat mai bine pentru noi. Vom primi un comision din vanzari mai mare!

In cazul in care vom avea o colaborare permanenta si cu rezultate bune, putem renegocia contractul de colaborare.

Cum procedam?

Imi scrii un mesaj completand formularul de mai jos, ne intalnim si semnam un contract de furnizare de lead, in care vom detalia inclusiv nivelul comisionului din vanzare pe care ti-l voi ceda, in cazul i care voi finanta clientul adus de tine.

Avantaje?

Da, pentru toata lumea: noi, intermediarii castigam un comision, iar clientul, fara sa plateasca nimic in plus pentru serviciile mele de brokeraj credite, va obtine, pe langa casa visurilor lui, si o finantare avantajoasa, fara sa umble din banca in banca pentru asta!

Si in plus, tu ca agent imobiliar iti fidelizezi clientii, iti maresti veniturile, si faci pe toata lumea fericita!

Asadar, completeaza formularul de mai jos si vom intra in legatura cu tine pentru toate detaliile!

Intra in legatura cu noi:

Facebook Twitter Google Plus Linkedin