Brokerul de credite si criza sanitara

Traim cu totii, de mai bine de o luna de zile, o situatie pe care nimeni nu ar fi putut-o anticipa la aceasta dimensiune, si la care nimeni nu s-a gandit ca ii va afecta vreodata stilul de viata intr-o asa mare masura…

Ne vedem spulberate visurile de a calatori, de a ne distra, de a fi alaturi de familie si de prieteni. Ne ramane doar sa numaram in gand zilele care mai sunt pana ne vom reveni la normal…dar viata merge inainte!

Piata bancara si-a ajustat, printre primele, modul de functionare: se lucreaza de acasa sau cu program modificat, s-au modificat conditiile de creditare pentru unele segmente de clienti, dar au si dat semnale de empatie, oferind solutii clientilor cu credite in sold chiar si inainte de a fi obligate sa o faca.

Piata imobiliara speram sa se adapteze si ea cat mai repede la situatia actuala, desi, deocamdata nu se intrevad semne concrete de scadere a preturilor (unele chiar exagerate inainte de perioada de criza). Piata este semiblocata acum in ceea ce priveste vanzarile, nu insa si in ceea ce priveste constructiile (aproximativ 80% din lucrarile incepute continua, in conditiile actuale de prevenire a raspindirii pandemiei de COVID-19.

Ce nu s-a schimbat mai deloc in aceasta perioada este piata brokerilor de credite. Noi suntem o industrie ce ne bazam pe contactul direct cu clientii pentru a le asigura accesul la cea mai buna oferta de credite, adaptata necesitatilor lor… si misiunea noastra principala acum este ca visele si proiectele voastre financiare de dinainte de aceasta situatie sa nu se stinga!

Si pentru ca traim din recomandarile voastre si din comisioanele incasate de banci, rolul brokerului de credit a devenit unul fundamental in asigurarea continuitatea activitatii de creditare. Activitatea noastra se desfasoara cu asumarea tuturor normelor de preventie recomandate, si suntem alaturi de clientii nostri oriunde si oricand ni se cere ajutorul!

Recomandam tuturor celor care vor sa isi duca visul mai departe sa apeleze la noi! Este foarte important sa fiti pe faza imediat ce apar oportunitati noi de cumparare in piata. Pentru asta, cel mai bine ar fi sa avem dosarul de credit preacceptat financiar, ceea ce va micsora timpul de finantare de la gasirea unui imobil la maxim 7-10 zile (in situatia actuala).

your banker ramane deschis

Suntem alaturi de voi pentru a va raspunde la orice intrebare si pentru a va oferi cele mai bune sfaturi cu privire la situatia actuala. Inclusiv la intrebarea daca este bine sa luam credite in perioada de criza sanitara…

Si pentru ca in banci se lucreaza cu personal si program redus, s-ar putea sa luati mai repede legatura cu noi. Noi suntem disponibili in fiecare zi, intre orele 9 si 19…

Ne dorim tuturor sa ne vedem cu bine, la fel ca inainte!

Intra in legatura cu noi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Facebook Twitter Google Plus Linkedin