Oferta promotionala credite ipotecare pentru refinantare

A fost publicata valoarea indicelui IRCC pentru trimestrul II 2019, valabil pentru perioada octombrie-decembrie 2019. Desi este in crestere usoara, vestea buna este ca este calculat dar nepublicat indicele pentru perioada ianuarie-martie 2020. Acesta are valoareae 2,36, in scadere datorata lichiditatii mari din piata. Estimez ca in urmatoarea perioada bancile pot ajusta in sus dobanzile oferite pentru creditele ipotecare nou acordate.

Va propun astazi o oferta referitoare la refinantarea creditelor ipotecare:

In primul rand voi trece in revista costurile pe care le aveti de platit pentru o astfel de operatiune (calculate pentru un credit de aproximativ 360.000 lei) :

  • costuri notariale pentru instituirea ipotecii de rang 2: aproximativ 2000 lei;
  • costuri notariale pentru radierea ipotecii : aproximativ 300 lei;
  • raport de evaluare pentru banca ce va prelua creditul: aproximativ 400 lei;
  • costurile bancii de la care refinantati: comision de avizare ordin de plata conditionat+emiterea scrisorii de refinantare: aproximativ 650 lei.

Care sunt variantele pentru care refinantarea este avantajoasa:

  • Aveti un venit de peste 9000 lei lunar: putem obtine o dobanda de IRCC+2.5 pp, fara costuri legate de asigurarea de viata. In acest caz, refinantarea devine profitabila daca aveti o dobanda a creditului in sold cu o marja peste Robor de peste 2.5 pp (Robor 3m+2.5 pp sau Robor 6M+2.4);
  • Aveti un credit in sold cu o dobanda formata din Robor 3m sau Robor 6M si o marja de peste 3 puncte (Robor 3M+3 sau Robor 6M+2.9)
  • Aveti o asigurare de viata pe care nu doriti sa o mai platiti (cu riscurile aferente unei astfel de decizii (asigurarea creste costurile dobanzii cu aproximativ 0.45 pp anual)
oferta promotionala

Ce va oferim:

Pana la finalul anului 2019, in anumite conditii (credit de peste 250.000 lei in sold, acceptarea de catre banca a dosarului de credit), Your Banker va ajuta cu o parte din costurile aferente refinantarii creditului dumneavoastra ipotecar. Astfel va vom returna costurile datorate bancii de la care refinantati+raportul de evaluare, in valoare totala de maxim 1100 lei.

Asteptam mesajele dumneavoastra pentru efectuarea unui calcul de rentabilitate a refinantarii creditului ipotecar pe care il detineti , analizam ce venituri putem lua in calcul in sustinerea dosarului, apoi va facem o simulare pentru un credit de refinantare. In cazul in care varianta propusa este in avantajul dumneavoastra, trecem mai departe la constituirea dosarului si inaintarea acestuia in banca.

Your Banker va ajuta sa iesiti in castig!

Formular contact

Completeaza cu numele tau
Voi fi sunat pe acest numar de telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Facebook Twitter Google Plus Linkedin